Ομάδα παραγωγών τα Φαλάσσαρνα
Ομάδα παραγωγών τα Φαλάσσαρνα
Ομάδα παραγωγών τα Φαλάσσαρνα
Ομάδα παραγωγών τα Φαλάσσαρνα
Εγκαταστάσεις
Ομάδα παραγωγών τα Φαλάσσαρνα
Τα μέλη της ομάδας έχουν επενδύσει στην κατασκευή σύγχρονων εγκαταστάσεων, όπου η διαλογή, προετοιμασία και αποθήκευση των προϊόντων που διαχειρίζεται η Ο.Π, γίνεται με απόλυτη ασφάλεια πληρώντας τους διεθνείς κανονισμούς υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων κατά τα πρότυπα ISO 22000:2005 (HACCP)
Ομάδα παραγωγών τα Φαλάσσαρνα
Η ενέργεια αυτή συνχρηματοδοτείται
από την Ευρωπαϊκή Ένωση
Ομάδα παραγωγών τα Φαλάσσαρνα Ομάδα παραγωγών τα Φαλάσσαρνα
Τα προϊόντα μας

Έχοντας γνώση και εμπειρία ετών και καθοδήγηση από ειδικούς επιστήμονες, και λαμβάνοντας υπόψη τα μηνύματα της αγοράς, η παραγωγή ντομάτας καθιερώθηκε ως κύριο εμπόρευμα, με ιδιαίτερη έμφαση σε κατηγορίες, όπως ντομάτα Ελπίδα, Pilavy,Torry, Belladonna, Τσαμπί, Cherry . (95 % της παραγωγής)

Ο προγραμματισμός της φύτευσης και της επιλογής των υβριδίων έχει ως στόχο να καλύψει τις ανάγκες των συνεργατών μας με ντομάτες αναγνωρίσιμης ποιότητας.
Η Ο.Π, σύμφωνα με τις ανάγκες της αγοράς είναι σε θέση να παράγει και άλλα είδη λαχανικών, όπως αγγούρια (5% της παραγωγής).
Το σύνολο της παραγωγής συνοδεύεται από ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης σύμφωνα με τα πρότυπα της ΕΕ.
Για 6 χρόνια η Ομάδα Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων ΄΄ΦΑΛΑΣΣΑΡΝΑ΄΄ έχει ειδικευτεί στο να φέρει σε επαφή τους καταναλωτές με την πραγματική Ελλάδα, προσφέροντας τους διαλεκτές μια μια με το χερι παραδοσιακές ελληνικές ντομάτες. Στόχος μας είναι να γίνουμε σημείο αναφοράς για την ελληνική Ντομάτα και είμαστε υπερήφανοι για την παροχή ντομάτας της υψηλότερης ποιότητας.

Ποιότητα
Τα μέλη της Ο.Π ΄΄Φαλάσσαρνα΄΄ ανταποκρίνονται πλήρως στις προδιαγραφές ποιότητας για την παραγωγή ασφαλών προϊόντων απαλλαγμένα από υπολείμματα φυτοφαρμάκων, που σέβονται τον καταναλωτή και το περιβάλλον.Ολα τα αγροτεμάχια των μελών της Ομάδας Παραγωγών είναι ενταγμένα στο σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης καλλιεργειών που αυτή εφαρμόζει σύμφωνα με το πρωτόκολλο GlobalGap. Τα προϊόντα της Ο.Π Φαλάσαρνα διακρίνονται για την υψηλή ποιότητά τους, η οποία περιλαμβάνει: την ακεραιότητα, τη φρεσκάδα, την καθαριότητα, την κατάλληλη συσκευασία και καλό σχηματισμό

Διαλογή-Συσκευασία
Η Ομάδα έχει επενδύσει σε εξελιγμένο μηχάνημα διαλογής που επιτρέπει τον διαχωρισμό του προϊόντος ανάλογα με το βάρος, το χρώμα και τον όγκο, ώστε να επιτευχθεί η ομοιομορφία του τελικού προϊόντος. Η ικανότητα της διαλογής και συσκευασίας της μηχανής είναι μέχρι 10 τόνους ανά ώρα. Όσον αφορά την ντομάτα τσαμπί, η διαλογή και η συσκευασία γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό με τη συνεχή επίβλεψη του υπεύθυνου ποιότητας. Το τελικό προϊόν είναι χωρισμένο σε κατηγορίες ποιότητας: έξτρα, κατηγορία Ι & κατηγορία ΙΙ. Η συσκευασία γίνεται σε κουτιά από χαρτόνι, φιλικά προς το περιβάλλον, σε δύο σειρές μέχρι 10kg το καθένα. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα συσκευασίας σε πλαστικές θήκες μέχρι 10-12Kg η κάθε μία. Το στίβαγμα γίνεται πάνω σε ξύλινες παλέτες.
Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για Ο.Π ότι η μεταφορά των προϊόντων θα γίνει με ασφάλεια και, επομένως, για το λόγο αυτό δίνεται μεγάλη σημασία στη συνεργασία με αξιόπιστες μεταφορικές εταιρίες

Ομάδα παραγωγών τα Φαλάσσαρνα Ομάδα παραγωγών τα Φαλάσσαρνα